Aktiviteter :

Havpadling er den aktiviteteten som de fleste i Stavanger kajakklubb driver med. Dette er rett og slett fordi vi har fantastiske muligheter rundt oss på alle kanter og vi har lokaler rett i sjøkanten i vårt nye klubbhus på Kistesenet 15 på Hundvåg, noe som gir oss et flott utgangspunkt for de nære byøyer.

Det finnes mange valgmuligheter, fra korte, skjermede turer og ut til det helt ekstreme. Det finnes gode alterntiver for all type padling på sjøen og dette kan tilrettelegges uansett om du er nybegynner eller vært erfaren.

Vi har de nære byøyene, lange fjorder, flott innlandsvann og fantastiske strender som kan brukes til forskjellig type padling.

Stavanger kajakklubb har utarbeidet et eget Padlekart som du kan bruke for å finne gode alternativer for deg. Disse selger vi i klubbhuset for 200,- kroner.

Vi har fellestur hver onsdag i sommerhalvåret, samt mange forskjellige helgeturer gjennom året. Vi gjennomfører forskjellige kurs på hav : grunnkurs, teknkkurs, aktivitetslederkurs samt ulike minikurs som redningsteknikker, bruk av grønlandsåre, navigering m.m.

 

Her kan du lese mer om Onsdagspadlingen.

 

 

Husk, velg tur etter evne

Kontaktpersoner:

 

Leder for havgruppen : Trine B. Nilssen

 

Koordinator for onsdagspadlingen: Leiv Erik Drangeid

 

Gruppe Navn Epostadresse
Aktiv hav Ledig  
Båter/utstyr Einar Reinsnos  ereinsnos(a)gmail.com
Hus/koder  Ledig  kode(a)stavangerkajakk.no
Turgruppe Ledig
Ung hav Ledig
Kurs Ledig  kursadmin(a)stavangerkajakk.no